Module curs ?Comunicare medic – pacient?

O perspectiva cuprinzatoare asupra comunicarii

Modulele de cursuri ?Comunicare medic-pacient? au la baza curriculumul propus de Ghidurile de comunicare Calgary-Cambridge, concepute de un colectiv de autori din Marea Britanie, Canada, SUA si Australia, coordonat de Jonathan Silverman (Cambridge/UK) si Suzanne Kurtz (Calgary/Canada). Acestea au fost realizate pe baza experientelor concrete, a diverselor statistici si a numeroaselor cercetari realizate in domeniu.

Astfel, cursul le va oferi participantilor o perspectiva cuprinzatoare asupra acestui aspect esential din munca lor: comunicarea. Nivelul, modul de structurare si continutul respecta acelasi suport de curs precum cel folosit de universitati si institutii de prestigiu din UK, Italia, Suedia, Norvegia, Spania, USA, Canada, Australia cat si curriculumul de comunicare propus la nivelul tarilor UE de catre European Association for Communication in Health Care (EACH).

Modulele de cursuri ?Comunicare medic ? pacient? se adreseaza medicilor specialisti si rezidentilor

Cursurile ofera:

  • Model al consultatiei centrata pe pacient, potrivit Ghidurilor de comunicare medic-pacient Calgary-Cambridge ce identifica un numar de 71 de abilitati de comunicare necesare pe parcursul procesului de interactiune medic-pacient, cu o abordare bazata pe dovezi stiintifice si pe studii in domeniu
  • Credite de educatie medicala continua
  • Influentarea si cresterea compliantei pacientului
  • Un mai bun management al timpului
img12

Inscrie-te acum

Comunicarea eficienta poate fi invatata